Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingress, ’De har fått som de vill, de har fått sig en bh till’ (parafras på ett citat av Lars Berghagen)


Poesi (allmän kalabalik)






Eftersom många undomar som knappar in på mina titlar av rent misstag och möjligen nyfikenhet (curiosity killed the cat) upptäcker att många nog av mina texter uppbär nummer. Exempelvis haiku nr 731 eller liknande. De verkar minst sagt reta sig på detta och tillika störa sig så på fenomenet att deras nattsömn råkar i olag. Eftersom jag vet hur viktigt det är att sova så har jag kommit på en tillfällig lösning. Jag skall titulera samtliga texter en vecka framåt med ordet poesi. Oavsett vilken sorts text jag lägger ut, poesi, haiku, novell, kritik på en text, paradox, bara ord, essä, pamflett och så vidare. Alla skall få samma titel. Att ni övriga läsare kommer att bli lidande, då ni inte kommer att kunna veta om ni läst texten innan eller ej, får allt ta den upplevelsen med jämnmod samt med en nypa salt. Jag ger här, om än som sagt en begränsad tid, tid brukar ju som bekant vara utmätt, senast igår när jag skulle köpa nya skor… ja, men det är ju just en helt annan historia. Anarki sägs ju vara en fluga som aldrig riktigt vill ge sig, så här erbjuder jag en snarlik upplevelse till ynnest för sådana själar vilka ser på detta ’opolitiska styre’ med så nyfikna ögon och närmast förälskad blick.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 11:22



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
poesi med själv -distans , bra och kul.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP