Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade

Till min älskade

Likt vågor som smeker strandens sand
rör sig våra kroppar

Likt vattnet över stenen
Är dina händer längs min hud

Mjuka vågor som smeker in över stranden
Så känns dina smekningar över min kropp

En vind över vattnet blir till en våg,
som klyvs av stenen i vattenbrynet
Lika så känns fulländningen i att älska med dig.

Vattnet drar sig sakta tillbaka och
ytan förblir spegelblank och lugn

Solen glittrar i vattnet och
himlen är blå.

Jag älskar dig!!!!!










Fri vers av lena hjorth-hultqvist
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-20 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lena hjorth-hultqvist