Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken

Vi möttes i Berlin,
Då våren log och solen värmde

Där under lindarna kom våra själar
Närmare varandra än någonsin

Jag låg på din arm
När våra blickar möttes med hetta.

Våra händer flätades samman
Och jag genomfors av värme så skön.

Lyckan var fulländad
När jag vilade i din famn

Våra läppar fann varandra
I en het och underbar kyss.

Din kärlek var så underbar
Och den gav ett rus
Som jag endast mött i drömmen tidigare.

Vi möttes i Berlin
Och vi fann varandra i
Den stora kärleken

Du är min stora kärlek
Och jag önskar att jag får vara din


Lena
2009-04-15





Fri vers av lena hjorth-hultqvist
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-20 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lena hjorth-hultqvist