Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kritik på texten, livet, av boris guran


Poesi VI




eller så kunde
du ha hört
det på bussen

tänkt att det
där lägger jag
ut på poeter

och låtsas ha
hittat på det
själv i övertygelsen

att ingen av
dem som satt
på just den

bussen någonsin läser
vad du skriver
här inne... å

andra sidan kanske
oscar wildes brorsons
sondotterdotters dotter skulle

ha kunnat tänka
sig att läsa
texten här inne

eftersom hon är
svenska... om hon
nu inte är

en han förstås
i så fall
bosatt i Australien




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-21 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP