Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mycket av det vi ser är inte vad det ser ut att vara..




världshav

 

leende

följsamma läppar

yttrar vackra toner

av glädjerika ord

 

men

skriken av ångest

låter sig inte luras

genom leende läppar

 

i den döda blicken

skådas avgrunder

så mycket djupare

än något världshav

 

i ett utdömt inre

har själen tömts på resurser

här finns inga genvägar kvar

endast avtagsvägar

 

och en fråga om tid

om en tid

vi inte har tid att fråga om

om en kamp

där förlust inte är ett alternativ

 

den komplexitet

alltet innefattar

är så mycket djupare

än något världshav




Fri vers av moritz-74
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-21 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moritz-74
moritz-74