Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rick av den mer barnsliga sorten förstås


Poesi VIII





Gun Illa
tog sig en prilla
vek sig av skratt
då hon såg Hugos kravatt
där den satt som en gorilla




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-21 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP