Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ins pirerad av anakreon


Poesi XIV





fler skulle somna
nakna utomhus eller
bara gå omkring

nakna med tomten
befläckad av rosor
och andra blomster....

det är verkligen
en skön grej
frihet är inte

att pinka i
allmänna bad, det
är riktigt osunt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-22 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP