Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikten av dikten

Vikten av
mina
dikter
är förhoppningsvis
fjäderlätta

Blott
för att sväva
in i
bottenlösa
tankar
och sätta lock på

Landa på
okyssta läppar
och kittla
liv i mörkret

Sväva
mot
blåa skyar
intill fiskmåsarnas
skri




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-22 10:07



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fint !
Ibland är det tynglösa, det osagda;det som kittlar mest.. det som berör o dröjer sig kvar..
2009-05-22

  Svartsilver
fint och mjukt, jag tycker om när du står med fötterna på jorden.
du är skön att läsa:)
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan