Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi XV





självet skälver kärt
vad mer underbart, längtan
rosor på er kind




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 12:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja,men den var inte illa då

""Rosor på din kind"
Evetnuellt

Så är det väl em Senryu
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP