Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom nu kära poeter samla era skrifter och låt oss gå på grottvandring

Tiderna förändras
och vi står
som gapande flodhästar
vid uttorkade
vattenfall

Stressen sköljer
över oss
och ingen har lärt
sig att
simma i detta tidvatten

och dikterna
dikterna
ska dom överleva
eller desperat kravla
sig upp på
stranden
ordlösa

Kanske
ska vi
gömma
dikter i grottorna
för kommande generationer
som törstar efter någon
mening med livet
utan att riktigt
förstå
varför
och vad




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-22 19:14



Bookmark and Share


  * Ammi *
Snyggt!!
2009-05-24

  orange haze
OH JA. det gör vi. vi publicerar dikterna till framtidens publik. jag vägrar låta alla fantastiska dikter på poeter.se förlora mot tidvattnet. grottvandring it is!
2009-05-24

  Mats Henricson
I grottorna ? Inplastade då, eller, med tanke på fukten.........
2009-05-24

  Måna N. Berger
Vi dedikerar dem till eftervärlden, bra förslag! Som grottmålningar..
2009-05-22

  Teresia Ridell
Låter som en bra ide !
Bra inledning..med den kalla sanningen.
2009-05-22

  Sturesdotter
Bravo..det gör vi!
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan