Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi XIX







Mer värdes katt?

en kyss
en kyss
ett konungarike för en kyss
en kyss så smäktande
där lekande tungor tu
bereder väg för nattens lekar nu

brrrr, jag tror jag kände någon
gick över min grav
måtte det ha varit vallgravens vatten
som skalv av att i dess vatten
någon slungat en skärv

i akt och mening
att någonting få önska sig
då ringarna på vattnet
ännu breder ut sig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2009-05-22 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP