Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon sorts social verksamhet är nog inte fel

Människans
största längtan
är friheten

Men när
man står
där
med vingarna utfällda
och redo
för nya vyer

Då slår
ensamheten
till
i hjärtetrakten
som en nyvässad kniv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-23 17:38



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm..minner om låten jag älskar... "Anna o mig".. frihet är ett lustigt ord....
Krass sanning.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan