Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad önskas en grillad neger med svenskt pass ?

Jag vill
hellre hångla till
thåström
än dö
till
thorleifs

Musiken
kan lyfta och sänka
bredda
och
bänka

Kan man älska nån

avstånd
visst kan man det
men
att älska den sången
är som att
långsamt
acceptera
ålderdomen i
blödande
snigelkostym

Det är sommar
snart
vi ska grilla
grilla
fördomar
och servera
sunt förnuft




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan