Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lektion i svengelska kanske kan passa såhär om aftonen då poker är det parti man kanske inte bör spela bakfull ännu av festen från igår texten är förstås en rick, inte riktigt en Henrick, men iallafall


Poesi XX







Kärleken är en bastard
en vämjelig kvällsvard
hunden är husses bästa vän
förutom hans enda son simple Sven
inget ess precis, just a losers card




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP