Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kalla bad, av johanna ljunggren, inspirerade (nu får det ta mig fan vara slut på det ofrivilliga poetandet, poesi kan man verkligen få för mye av och därtill av det liksom av supandet hamna i en för tidig grav)


Kritik på en text (226)






även jag har hört
det är bättre
att öppna kylskåpet

och sticka in
huvudet där
än att stoppa det i ugnen

oavsett om det är gasspis
eller micro
som är standard i köket




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP