Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues in the rain

Bluesen
sitter
i hjärnan
och moll finns med i varje fotsteg
jag tar

Muddy waters
simmar i dammen
Robert Johnson
fyller på mitt
whiskyglas

Isen är lika obefintlig
som rättvisan
i 2009 års
samhälle

Stevie ray vaughn
gråter inga tårar för
vår skull
men många nya floder
föddes
när helikoptern
slog i berget

And i need your love so
bad




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan