Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev något


Dimridå

Himlen är glåmig och dyster
Liksom den bar upp ett gråblekt mäktigt berg av bly
Det trycker ner mot marken
Och alla sköra varelser som vandrar där
En dimridå har gått upp i kväll
Regnet är format som askgrå droppar
Massiva och tunga - men ändå så lätta
Tillsammans är de starka
Vatten i fina strålar
Faller besinningslöst mot det melankoliska klotet
Smattrande
Som ett tusental applåderande starka händer




Fri vers av Asleep
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 20:58



Bookmark and Share


  Vinnie
Så sjukt vacker.
jag önskar att jag också kunde skriva så.
"mot det mekaniska klotet"
dina dikter är så dystra. jag älskar dem.
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Asleep
Asleep