Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Framtidsrummet

Ett rum
där du är jag
där jag är du
Ett livsrum
fyllt av drömmar
Överlappande
Sammanflytande
Samspelande
Dröm som kantar dröm
Allt utan dörrar
Öppen yta
Våningen
där drömmen kallad framtid
hänger tavlor
på väggen
inuti




Fri vers av Anne
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-09-22 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne
Anne