Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där uppe eller här nere (här uppe eller där nere)

Jag faller upp med ryggen först
Det blå närmar sig
I ett möte med cumulus
tar vinden vid
blåser storm i mitt hår
Nere ter allt sig uppe
Himlen full av liv
Små svarta prickar
rör sig bort
eller till
Kraftigt uppåtsug
rakt genom cirrus
Det kittlar i kroppen
när droppar möter
Allt andas allt
Åttatusen meter
där känns det i ögonen
Faller ett regn
från mig
Regnbåge vid kindens kurva




Fri vers av Anne
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-09-22 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne
Anne