Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pånyttfödelse

Jag fick höra talas om hålen
Kallar dem vägen vi färdas på
Alla faller vi genom våra hål
Där har vi slutet men även början
Hål måste ha en början
Hål måste ha ett slut
Det är så hål är
Naturligt
Det talas om de bottenlösa
Jag tror inte på dem
Hålen finns alltid i närheten
Vi kan gå förbi och runt
förneka deras existens
men en dag så snavar man
och trillar i
Faller genom hålet
genom mörkret
eller ljuset
Ibland tar det tid
att falla
upp eller ner
höger eller vänster
Någonstans i mitten
byter allt riktning
där sker befruktningen
På andra sidan
föds vi som oss själva
fast mer resvana




Fri vers av Anne
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-09-22 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne
Anne