Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strösocker

Jag vill strö-socker på din nacke
för att se hur det ser ut
I kontrast med din mjuka bruna hud
Små korn som fastnar i de lena fjunen
Sedan vill jag försiktigt
Smaka
Sött blandat med salt
Pärlor mot min tunga




Fri vers av Anne
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-22 23:11



Bookmark and Share


  Èlaah
Fyndigt!!
MVG här med;)
2009-05-19

  Therés
Den här gillade jag!
"strö-socker"
"sött och salt"
Mitt betyg = MVG!
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anne
Anne