Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eos

Eos övar skalor
på vårt sovrums
asporgel;

tapetserar
rodnande väggar;

svänger rökelse
av fuktig jord.

Lindad i ditt hår,
penslas sömnen
ur mina ögon.




Fri vers av Gustaf
Läst 446 gånger
Publicerad 2005-09-22 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf
Gustaf