Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller fri

Titta upp,
snurra mitt kalejdoskop
möt min blick,
irisar av krossat glas

Ger mig av,
på vingar av evighet
glömmer allt,
allting som var före dig

Faller fri, faller fri
i dina slutna rum
ge mig allt - berätta din historia

Äg mig,
säg mitt namn,
säg det högt när alla hör




Fri vers av Gustaf
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-09-27 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf
Gustaf