Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brandsläckare har just i dagarna en strykande åtgång i handeln


Sarkasmen är ännu inte en helt utdöd konstform




Vetskapen om att rökare dör
i förtid av rökningen
känns betryggande

eftersom de annars
skulle löpa risken
att liksom andra hamna i statistiken

av alla dem som går en hemsk död
till mötes
i tragiska trafikolyckor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-24 16:33



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det är ju döden som är den sista prövningen vi har
att så möta den i förtid kan innebåra risker för den stackars rökaren som inte riktigt är rustad rent mognadsmässigt i att möta den

Du tog inte upp problematiken att det som förolyckas tack vare bilen ofta också är rökare?

Jag trodde här mer om dig angående att mer djuplodande studera detta?
2009-05-24

  Mats Henricson
Absolut och , cancern må aldrig besegras HELT, det skulle betyda en Överbefolkad Värld , fylld av en Massa Cigarrettbolmande ,Osunda Individer, NU har vi , ändå, en "naturlig avgång", låt oss BEHÅLLA den....
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP