Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förbannad Exil

Efter frihetsnyckel i människan den vaska
Vingklippt, rasandes i storhetens aska
Oönskad, frändeslös syndsvart ängel
Lämnad kvar på en brinnande strand
Beundrandes en hjärteblommas slanka stängel
Med längtande hjärta och knuten hand

En ängels nobla sorg
En djävuls hjärteborg




Fri vers av Banehallow
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-24 18:26



Bookmark and Share


  Gärdsmyg
Det här är riktigt bra Isak. Ida applåderar :)
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Banehallow
Banehallow