Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö för kärleken

Han gick utan tvekan
ut på spåret
och räddade
kärleken

Själv
så dog han omedelbart

Skulle du dö
för din kärlek ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-09-23 06:44



Bookmark and Share


    love_micke
fin klart att man skulle rädda krärleken före än själv
2005-09-24

    Bodil Sandberg
Jag antar att du menar den där mannen som räddade sin fru eller flickvän i en tågolycka nyligen - ja det är ju helt fantastiskt - antar att man inte vet så mycket om sig själv att man kan svara på din fråga - önskar att det var så - din dikt får mig onekligen att tänka till
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan