Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek eller sex? av boris guran, inspirerte


kritik på en text (227)






jag har läst i en bok (!)
att där var Pelle kär i Majvor
som var tänd på Åke
som var helt nere i Sixtens fru Berit
som egentligen skulle ha gift sig med Torsten
som är kåt på både Thomas och Ingela
och Ingela som är gift med Thomas
är egentligen mest intresserad av Gittan
som trånar efter Torgny
som älskar Petra
vars aktier
visserligen inte står högt hos Pelle
men som ändå mest längtar
efter just honom




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP