Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text av rebell eva inspirerade


Kritik på en text (228)





när någonting låter
bra och bra
så mye bättre

än vad vanligt
är, så är
det ofta inte

bättre än vad
vanligt är, men
åter ibland överraskar

livet en å
annan människa o
lockar en att

taga liksom klivet
över i en
mye bättre verklighet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP