Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om kärlek VII






...skillnaden mellan kärlek
och förälskelse...

förälskelse
är en egotripp

medan kärleken
är att älska kravlöst

om det inte är kravlöst och gratis
utan baktankar
ja, då är det heller inte kärlek

du kan älska ett barn
eller en blomma

men kräver du något i gengäld
av dessa två?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-24 23:05



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Tänkvärda och viktiga ord om kärlek...
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP