Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här texten saknar en bestämd årstid, den har inget idkort och någon moster har den heller aldrig haft, men den har ett innehåll, ett budskap för den som klarar av att läsa mellan raderna...


Förändringen finns inte, det som sker skulle göra just det, ske






världen ser annorlunda ut

jag förändrade den nyss
genom att kasta ut en syltburk
genom ett tänkt fönster...

...jag öppnade det dock först
för att slippa kalla på glasmästaren...

...den som fick syn på burken
gjorde sedan något
som förändrade tio andra människors liv...

...men verkligheten
vände bara andra kinden till och
somnade om...

...den lider i vanliga fall
av grava sömnsvårigheter




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-25 00:24



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Verkligheten har obegripliga sovvanor, kanske är dess natt och dag funtade på ett sätt vi bara kan fantisera om... Jag är nöjd om jag får ordning på min egen sömn, då skulle nog verkligheten te sig vaknare också... Om du kastar en syltburk till, kanske? Och pröva att INTE öppna fönstret denna gång.
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP