Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av mjukavind


Kredit på en text II




det är skönt att sagorna finns
jag menar de där
som är skrivna
för att på ett hemskt sätt beskriva
verkligheten för barn
i alla åldrar

så de inte skall bli så rädda för den
en dag då de träder ut i den
så rädda att de kanske inte vågar sig
ut igen efter en enda dag
av hemskheter så vådliga

att ingen vid sina sinnens fulla bruk
skulle fortsätta i andras fotspår...

...jag tycker det är skönt
att sagorna finns
beredande människobarnet
på verklighetens fasor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-25 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP