Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att hälla ut sitt hjärta över tangentbordet..men jag försökte.


Kärleken till Eddy

Det är skimrande späda rosenblad
Det är turturduvor på lång kvitterrad

Det är värme, ljus och stjärnor
När de blottar sina kärnor

Det är lycka, skratt och hetta
bland de som funnit DEN, den rätta


Men.

Med dig är det inte lätt
Inget kvitter, inget hett
Inga stjärnor i min blick
Inte sen den dagen du mig fick


Jag älskar dig varje dags timma
Jag är så kär att jag knappt kan rimma
Med dig är sagans kärlek ingenting
För du visade att vi har allting


Inom oss<3





Fri vers av Vågavaradu
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 13:57



Bookmark and Share


  Karin G
fint baby :)
önskar jag hade kvar mitt rim, shit jag kan inte rimma längre! du är bra!
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Vågavaradu
Vågavaradu