Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av anders nordlander


Kredit på en text IV






jag håller förstås inte med
det är de andra
som aldrig hade funnits
om jag inte gjort det

nu finns de
för att jag gör det och när jag
sedan inte finns längre
kommer också de att upphöra existera

för vad vore väl världen
utan mig
om inte en mej-tom värld?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-26 21:50



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
men vi påverkas av varandra, även de som inte tycker som du, eller kanske i synnerhet de gör att du får nya tankar
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP