Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAMTIDEN

Till L

Vad som än skett
i dåtiden
söker vi, kvinna som man,
en framtid.

Livets tid är begränsad
men livslust är ej så, för mig.

Känslor och viljor ska finnas,
annars finns inte liv,

och ej heller en framtid.

G




Fri vers av Göran Degerman
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Degerman
Göran Degerman