Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras på en textrad av Karin Boye


Parafras på ett citat





Eller som sjömannen
sade, visst gör det ont
när knopar brister?




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-26 23:12



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
ja för en sjöman måste det vara förödande. Lika förödande som nasaren som Nils Ferlin diktat om (ngt. omgjord text)" Du har tappat ditt bord och din femtilapp, du nasarebror i livet"
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP