Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtalet


pratade precis med henne.

Hon verkade inte lika arg på mig.

Men jag berättade för henne sanningen om hur jag mår och känner.
Att jag aldrig kommer att komma över henne. Men hon tycker att jag ska.

Jag vill bara att hon är lycklig. Bryr mig inte om jag är tungen att dö för det.

Bara hon blir lycklig.

Hon är mitt allt och att ha henne som en vän är något som kommer att vara svårt för mig.

Men jag klarar inte av att vara utan henne.

Heldre hälften än inget.

Inget.




Fri vers av JoachimI
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JoachimI
JoachimI