Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbt

Ganska sjukt,

Ändå,

Att du kunde komma över mig så snabbt,

Var du kär i mig nä vi var tillsammans?

Jag vet inte,

Du spelar i så fall väldigt bra,


Men ganska konstigt att jag inte får träffa dina vänner ens,

Du har blivit som en av våran gemensamma vän,

Blandar inte vänner,

Är jag så pinsam?

Är du rädd för att jag ska pussa dig inför dem och att du ska besvara med en kyss?


När du tvättade av min rygg ömt med den fuktade handduken,
Kysste mig ömt,
Och smekte mig,

Så kände jag det, du kan inte dölja det för mig.





Fri vers av JoachimI
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JoachimI
JoachimI