Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling.

Jag ligger här i min säng
och tänker på hur vacker du är när du sover.

Åh jag önskar att jag kunde ligga där brevid dig
och titta på dig när du sover rofyllt.
Din otroliga skönhet skulle göra det svårt att endast njuta av detta ögonblick visuellt.
Därför skulle jag försiktigt smekt undan en hårlock från din panna,
kysst dig ömt på kinden
och låtit läpparna vila mot din lena hud.
Med ett djupt andetag hade jag fyllt mina lungor av din underbara doft.
Den enda doft jag vill känna.
En doft av hem.

Jag skulle lägga mig nära, nära intill din kropp,
lägga armen om dig och känna hur min hand rörde sig i takt med dina andetag.
Jag skulle borrat in mitt ansikte i ditt lena nackhår
och låtit hårstråna kittla mig mjukt.
Med stor försiktigthet hade jag smekt undan håret som täcker ditt öra
och fört mina läppar till det.
Sedan hade jag mjukt viskat i ditt öra
orden som mitt hjärta viskar varje gång jag ser på dig.




Fri vers av Trapped in my own thoughts
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trapped in my own thoughts