Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå hör ni ??

Vi
måste skrika
i megafoner
för att nå varanda

Viskningar är
inte tidens melodi

Det gäller
att vara störst
bäst
och kräka i smyg
för att nå modellvikt

På sikt
kan man sikta

sentimentala partyn
för knarkrehabiliterade

Men man måste
hinna med
blogga
smsa
mmsa
maila
aldrig faila
fin bil
på avbetalning
fin villa

avbetalning
fin yta
och ett glänsande leende

Vem har
sagt
att kvalitetstid
inte kan vara
på jobbet

Ha
ha

Kom så
rider vi på
vågen
hämta sågen
och kapa
tristessen
drick inte coca cola
ät inte av noblessen

Fakta är
att det är dina egna val
som leder
dig in i dimmiga samvetskval

Så gör
hål i kontorsstolen
stoppa
in tampongen med den ena
handen
samtidigt
som du håller
kommunikationsbanden
igång
be strong
a la la la la long

Gråt inga tårar mer
för
din egen skull
skärpning

Det här
är
allvar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-27 22:41



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja vad fan är hög standard ?
Väl printat !
2009-05-28

  Suzy med punkterna
Mycket tänkvärd text. Applåder!
2009-05-27

  Sturesdotter
Riktigt riktigt talande text! Bra!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan