Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sommarens ljuvliga grönska och att stanna upp och njuta av den


Sommargrönska och ljuv musik

Med sommargrönska och blommande hår, vill naturen vi med glädje ska
avnjuta!
Med dofter av blommor på mark och på träd, allt vackert den har att
erbjuda.
Ljuv musik och vackraste toner, det fåglarna ger oss att lyssna!
En symfoni av musik och vacker sång, jag hoppas det aldrig ska tystna!

Naturens grönska, som en levande tavla, vill uppfylla hela vårt väsen.
Med en levande glädje som föds i naturen, räcker även för den som är
kräsen.
Ta dig tid att njuta av blommor och träd, och sluta att jäkta och ila.
Alla ljuvliga dofter, alla former och färger, det finns risk att du missar
det fina!

I trädgården spirar all världens skönhet, på träd och på alla de växter.
Min inre kropp fylls av värme och kärlek. Det är så underbart härligt!

Marie Andersson
Skriven 7 maj-09 strax före midnatt när assistenten gått hem.




Fri vers av Marre Marie Lindblad (fd. Andersson)
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marre Marie Lindblad (fd. Andersson)