Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En homage till HDT


Homo sapiens

Ett renligt släkte, en modern apa.
Undviker skit under naglarna, men
genom skiten själen draga




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-28 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström