Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynlig

Vinden blåser bara igenom mig.
Jag fryser men ingen ser det.
Det gör ont men ingen känner det.




Bunden vers (Haiku) av soffran
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soffran