Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter ljuv hämd.

Å jag önskar jag var större en så.
Men jag är elak som en katt.
Jag ryvar på min hämd.
Vässar klorna och låter kiteln koka.
I bland går hämden fort andra gånger kan den ta flera år.
Men var så säker har du lurat mig kommer hämden till dig.

Det finns så många sätt att hämnas.
Den gör mig så kreativ.
Den enda regeln är att hämden är större en det du gjort mig.
Jag älskar min bitterljuva hämd det är den som gör mig stark.
Det är som en drog jag inte kan sluta med.
Akta dig för mig!




Fri vers av soffran
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-30 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soffran