Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste ni?


Visste ni att mitt hjärta är lila och svart?
Det låter splatt splatt.





Visste ni att jag älskar att hata?
Ni kan kalla mig för flata.







Visste ni att jag inte behöver ett hjärta?
För utan det känner jag ingen smärt.












Fri vers av soffran
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-30 18:34



Bookmark and Share


  Zandra
kLOCKRENT!

gilla

;P
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

soffran