Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vädret?

Solen skiner..
Solen går i moln..
Regnet öser ner..

Äh, sak samma! Varför är det enda vettiga folk kan få ur sig saker om vädret?




Om jag går tyst längs med en väg.
En tom väg.
Då kan man ändå höra ljud.
Varför är inte dessa ljud viktigare än vad dem nu betraktas?
Varför är inte skogens varelser mer värdefulla än vad de ses som?

Jag tänker inte låta dem försvinna mer,
strunt samma om solen går i moln.
Strunt samma om regnet öser ner.

De är ändå viktigare än mig...




Fri vers av SilverAngel
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 17:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De där som gnäller så fort det är varmt är dumma i huvudet.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

SilverAngel
SilverAngel