Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva av kärlek


Gåva av kärlek
Jag träffade dig och älskade dig
Nu fortsätter jag mitt liv utan dig
Därför du vågar inte älska mig
Jag har blivit starkare än när du träffade mig
Jag var sårad,men åndå!jag förlåter dig
Jag kan inte leva med tanken hur vi kunde ha varit
Jag måste leva nu
Om du inte vill, är det bara att gå
Men jag kan inte sluta att söka "min Amore"
Han kommer jag träffa
Därför jag tror på känslor

Det är en gåva från gudarna
Att jag kan älska tills jag får
förstådelse för det ordet "Amor"
Ellein Menezes




Fri vers av Ellein
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellein
Ellein