Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen och månen

När jag såg dig, träffade jag solen
När jag kysste dig, kände jag havet
När du smekte mig, fick jag äkta känslor
När du viskade i mitt öra, lät det som havets vågor
När du kramade mig, kände jag kraften av universum
När du log mot mig, blev allt så underbart
Men när jag lämnade dig, då kände jag mig som månen
Och när du sa "god bye " kände jag mig som en förmörkelse
När du ser på månen, då ser du på mig
När du ler, då gör du det för mig
När du kysser, tänk då på hur jag kysste dig
när du ska sova, då ska jag skicka min ängel att vakta dig
Och om du blir ledsen eller besviken, tänk att jag finns här, och önskar all lycka för dig.
Men glöm inte att skratta, för det klär dig .

Ellein Menezes




Fri vers av Ellein
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-28 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellein
Ellein