Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näsan i vädret ( och jag hoppas att blixten slår ner i ditt kråkbo)


solsidan
finns
inga återvändsgränder

Inga
mörka skuggor
mot
uppskurna handleder

Bara
vita leenden
och
sound of music
till frukosten

Inga illamående
dvärgar med
mindervärdskomplex

Inga
långa ben
mot tredje klassens flygplansstol

Bara
perfekt tempererat
vin
balanserat på
en silverbricka
i solnedgången

Inga
våldtagna
offer
med tystnadsplikt

Inga
canceravdelningar för
barn

Bara perfekta
ögonbindlar
av siden
mot den välsmorda
huden
vid den lätt
uppåtböjda
nästippen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-28 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan