Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no title

 


the door is unlocked

 

the  journey is set

 

the future is open

 

buckle up for the ride




Övriga genrer av Nova-Liv
Läst 406 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-29 09:01



Bookmark and Share


    efterregnetkommersolen
i like it:)
2009-08-30

  beam72
braa
2009-06-08

    deb8
No titel kankse för att framtiden ännu inte är tydlig..svävar lite här till din text, och vet känslan. UNDERBART och fint skrivet.
2009-05-29

  Cosmic Johanna
Nice to take a leap for an adventure.
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv