Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten reflektion över relationer i min närhet och ibland mina egna.


En liten reflektion om känslor


ibland är inte kärlek tillräckligt
ibland är inte känslan viktigast
ibland är hjärtat för alltid stängt


ibland styr andra saker över valen
ibland lurar vi oss själva av rädsla
ibland ljuger vi av bekvämlighet


ibland är feghet det som vinner
ibland är det en illusion som vägrar dö


sällan alltför sällan får känslan vinna
sällan alltför sällan får hjärtat höras


sällan alltför sällan får viljan prata
sällan alltför sällan får längtan sjunga

sällan alltför sällan vågar människor chansa
sällan alltför sällan är risken värd att tas

aldrig nästan aldrig blir det som man tänkt
aldrig nästan aldrig får man det man vill

aldrig nästan aldrig kommer allt serverat
aldrig nästan aldrig vinner man om man är lat


men alltid och faktiskt alltid


lever man när man är sann mot sig själv












Fri vers av Nova-Liv
Läst 635 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-15 10:05



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Sanningar!
2010-04-18

  Anna*
Snyggt upplagt, sant och starkt
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv